Cu rusia

Rusia - Wikipedia

Germania Armin Laschet: Dialogul cu Rusia este o necesitate Preşedintele Uniunii Creştin Democrate, Armin Laschet, se pronunţă pentru apărarea valorilor democratice şi dreptului internaţional în raport cu Rusia şi China, concomitent cu extinderea cooperării în anumite domenii.

online dating abordare la rece

Armin Laschet în dialog cu DW "Nu acceptăm încălcarea dreptului internaţional. Aceasta se referă în principal la anexarea Crimeei, contrară dreptului internaţional. Dar atitudinea clară nu exclude identificarea posibilităţilor de cooperare", a declarat în exclusivitate pentru DW candidatul creştin-democrat la funcţia de cu rusia federal la legislativele din toamnă, Armin Laschet, premierul landului Renania de Cu rusia.

El a răspuns astfel şi solicitării secretarului general al NATO, Jens Stoltenbergde adoptare a unei poziţii mai clare în raport cu Rusia. DW - Manuela Kasper-Claridge: Domnule premier regional, relaţiile transatlantice au fost în ultimii ani extrem de tensionate.

someecards dating ce zici de noi

Site- ul de dating pentru telefonul android se doreşte deschiderea unui nou capitol. Cum poate arăta acest nou capitol? Despre asta se discută, între altele, şi la reuniunea la vârf a NATO. Armin Laschet: Într-adevăr, există o transformare fundamentală în politica externă americană.

Prima Pagina

Teoria "ţara mea mai întâi" este iarăşi înlocuită prin cooperarea multilaterală. SUA se întorc în cadrul Cu rusia Mondiale a Sănătăţii, se implică iarăşi în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite şi resuscitează procesul G7, după cum am putut vedea la sfârşitul săptămânii trecute.

Cred că ar trebui să profităm de asta. Iar ideea preşedintelui, aceea că există în lume şi o coaliţie a democraţiilor, care cooperează strâns, este cu rusia pentru Europa şi pentru Germania o şansă de a se angaja aici puternic.

o2 dating de viteză

Ce rol ar putea şi ar trebui să joace Germania în acest proces, în opinia dumneavoastră? Germania este în primul rând solicitată în cadrul Uniunii Europene, în calitate de ţara cea mai mare, care să ţină UE împreună.

femeie americană datând omul turc

Din punctul meu de vedere, Germania ar trebui să contribuie la demararea procesului de întărire a politicii externe comune, împreună cu Franţa.

Iar UE, în ansamblu, ar putea împreună cu partenerul transatlantic SUA să cu rusia o contribuţie în numeroase regiuni ale lumii, pentru libertate, pace şi cu rusia omului. Aici, Germania ar trebui să se implice şi ea. Cum ar putea arăta în opinia dumneavoastră o astfel de poziţie mai clară? O poziţie clară înseamnă următoarele: ne menţinem principiile fundamentale.

Nu acceptăm încălcarea dreptului internaţional. Aceasta se referă în special la cu rusia Crimeei, contrară dreptului internaţional. Dar o poziţie clară nu exclude identificarea unor posibilităţi de cooperare.

Meniu de navigare

Politica externă se evidenţiază prin faptul că ea caută obiective comune şi cu state care au o altă orânduire socială. Iar dacă ne gândim la protecţia climei, aceasta nu funcţionează fără Rusia şi fără China.

Care-i sunt vulnerabilităţile? În primul rând, într-o situaţie de conflict, pe lângă puterea armatei contează moralul populaţiei. Inflaţia afectează bunăstarea omului de rând pentru că dacă este ridicată erodează puterea de cumpărare.

Relaţiile noastre comerciale nu funcţionează nici ele fără aceste două ţări. De aceea trebuie să avem o poziţie clară în chestiunile fundamentale, dar cu toate acestea trebuie să găsim căi de cooperare. Eu aşa văd lucrurile.

femei sexy din Craiova care cauta barbati din Sibiu

Dar cum ar putea arăta o poziţie clară faţă de Rusia? Vă puteţi închipui adoptarea unei poziţii mai dure în raport cu Rusia?

Oricine solicită o poziţie mai dură trebuie să spună ce înţelege prin asta. Noi avem sancţiuni, dar suspendarea relaţiilor cu rusia sau ceva asemănător ar fi greşit. Dacă se menţin dificultăţi, trebuie să stăm mai mult de vorbă, nu mai puţin. Va avea cu rusia iarăşi, în sfârşit, o întâlnire a preşedinţilor american şi rus. Este nevoie de aşa ceva, mai ales în perioade de criză.

Trebuie Germania să-şi modifice politica faţă de Rusia? Nu văd această nevoie. Politica germană cu rusia de Rusia face parte din politica europeană.

Publisher Description

Germania participă la Procesul de la Minsk. Iar Germania şi Franţa încearcă împreună cu Rusia şi Ucraina, în Formatul Normandia, să aducă o contribuţie în favoarea păcii. Poziţia noastră în favoarea dreptului internaţional este clară şi dorim să întărim cooperarea pe care o avem şi cu Rusia.

  • Rusia | Fișe descriptive despre Uniunea Europeană | Parlamentul European
  • Existența unui certificat de vaccinare emis în străinătate nu exceptează cetățenii străini care sosesc pentru o ședere pe termen lung de obligativitatea autoizolării și nici de prezentarea testului negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea pe teritoriul rus.
  • Încărcarea fișei tehnice în format pdf Relațiile UE-Rusia sunt tensionate începând dindin următoarele cauze: anexarea ilegală a Crimeii de către Rusia, susținerea rebelilor din estul Ucrainei, politicile din vecinătate, campaniile de dezinformare și evoluțiile interne negative.
  • Omul conservator datând femeia liberală

Cancelara Angela Merkel şi preşedintele Joe Biden au declarat că discuţiile se află pe calea cea bună. În ce condiţii credeţi că ar putea intra în exploatare această cu rusia de gaz?

Am avut mereu o poziţie clară în privinţa aceasta. Avem nevoie de conductă, este un proiect economic care slujeşte aprovizionării cu energie şi mereu a existat următoarea condiţie: nu trebuie să se ajungă la dezavantaje geopolitice pentru Ucraina.

Nu este permis ca această conductă să fie folosită pentru şantajarea Ucrainei, a Poloniei sau a Ţărilor Baltice.

Relațiile UE-Rusia

Dacă va fi finalizată, va fi un alt lanţ de aprovizionare cu energie, ceea ce este benefic. Anul acesta urmează darea în exploatare a gazoductului. Iar când va fi transportată prima cantitate de gaz trebuie respectate regulile geopolitice amintite şi protecţia Ucrainei.

  • Rusia | FOCUS | DW |
  • Да, Арчи, - добавил он, - все вокруг великолепно, в особенности ваш, так сказать, энциклопедический департамент.
  • Увы, мы с тобой оба не можем судить объективно.
  • Văzând pe cineva vs dating

Aşa s-a convenit şi la nivel european. Înseamnă aceasta şi o aprovizionare nelimitată cu gaz din Rusia? Noi ne aflăm pe drumul neutralităţii climatice şi această conductă va putea fi cu rusia, de exemplu, şi pentru transportul hidrogenului. Deci, indiferent pentru ce va putea fi folosită derby dating, aceasta va fi conţinutul unor discuţii bilaterale.

Şi SUA au acceptat acum construcţia conductei. Şi mă bucur că preşedintele Biden a înlăturat sancţiunile decretate de preşedintele Trump.

Când o ţară este atacată de forţe terestre, maritime sau aeriene convenţionale, răspunsul cel mai bun al acesteia este, de obicei, evident. Dar ce se întâmplă când ea este atacată de un melanj compus din forţe speciale, campanii de informare şi reprezentanţi secreţi? Care este cel mai bun răspuns în acest caz? Şi cum se pot adapta organizaţiile internaţionale de securitate precum NATO pentru a răspunde atacurilor de acest fel?

V-aţi întâlnit cu politiciana de opoziţie din Belarus Svetlana Tihanovskaia. Încălcarea drepturilor omului în Belarus a fost o temă pe ordinea de zi a reuniunii G7. Cu siguranţă, săptămâna aceasta se va mai discuta despre asta.

Centrul de presă

Tihanovskaia cere sancţiuni mai dure. Cum ar putea arăta acestea, în opinia dumneavoastră? Da, am discutat cu ea exact despre această chestiune. Ce sancţiuni să instituim?

dating santa rosa ca

Ce sancţiuni ar afecta populaţia, ce sancţiuni ar avea cu adevărat efect? Primele sancţiuni pe care le-am instituit se referă la interdicţia de survol a teritoriului UE, valabilă pentru compania de zbor belarusă. Concomitent, noi ocolim spaţiul aerian bielorus, ceea ce afectează financiar acest stat.

Apoi, i-am trecut pe lista sancţiunilor pe funcţionarii care au încălcat, direct sau indirect, drepturile omului.

Ministerul Afacerilor Externe

În parte, aceşti funcţionari desfăşoară activităţi economice proprii, chiar şi preşedintele Lukaşenko. Iar activităţile acestora, firmele lor, trebuie cu rusia în regimul de sancţiuni al UE. Până acum acest lucru încă nu s-a cu rusia. Aceasta este dorinţa mea, ca sancţiunile să fie extinse, pentru a se face eficient presiuni asupra preşedintelui Lukaşenko. Mulţumim pentru acest interviu.

Ațiputeafiinteresat