Data datelor

Dată - Wikipedia

Prelucrarea datelor privind starea de data datelor În contextul data datelor de coronavirus, precum și a declarării stării de urgență, în ceea ce privește prelucrarea datelor privind starea de sănătate care reprezintă date cu caracter special, recomandăm operatorilor să aibă în vedere următoarele: Art.

De asemenea, referitor la obligația de informare a persoanei vizate, subliniem că operatorii trebuie să ia măsuri adecvate pentru a furniza persoanei vizate informaţiile menţionate la articolele 13 şi 14, într-o formă concisă, transparentă, inteligibilă şi uşor accesibilă, utilizând un limbaj clar şi simplu.

Aceasta informare se poate realiza pe site-ul operatorului.

data datelor site- ul de rețele sociale

În ceea ce priveste măsurile de securitate adoptate operatori, precizăm că art. Totodată, art. În ceea ce privește dezvăluirea în spațiul public a numelui și stării de sănătate a unei persoane fizice, subliniem că prelucrarea dezvăluirea acestor date se poate realiza cu consimțământul persoanei în cauză.

data datelor datând greu pentru a obține

Pe de altă parte, referitor data datelor restricțiile ce pot fi aplicate, art. În contextul celor de mai sus, menționăm că o declarație din

data datelor dacă vă întâlniți sunteți încă singuri

Ațiputeafiinteresat