Dating sirian,

dating sirian

Climat: continental şi uscat în interior, umed pe litoral. Frig din decembrie până în aprilie, vara temperaturi ridicate peste C.

Suprafaţa: Populaţia: circa 17,13 milioane locuitori Circa Organizare administrativă: Siria este împărţită în 14 provincii.

dating sirian

Scurtă istorie a ţării: Siria reprezintă unul din vechile centre de civilizaţie din Orientul Mijlociu. In antichitate, influenţele culturale au fost multiple: sumerieni, asiro - babilonieni, egipteni, arameeni, fenicieni, greci şi romani.

dating sirian

În anul 64 d. Începând cu secolul IV d. Între anii a fost provincie a Imperiului Otoman.

dating sirian

În a intrat sub mandatul Ligii Naţiunilor, care a predat-o spre administrare Franţei. În cursul celui de-al doilea război mondial, Siria a fost ocupată de trupe britanice şi franceze care, în septembrieau proclamat Republica Independentă Siria.

dating sirian

Prerogativele puterii au fost predate guvernului sirian abia în ianuarieiar independenţa reală şi deplină a fost obţinută la 17 aprilie Între aniiSiria a făcut parte din uniunea cu Dating sirian, în cadrul "Republicii Arabe Unite". În dating sirianputerea a fost preluată de dating sirian Hafez Al Assad care a lansat "Mişcarea corecţionistă".

A exercitat funcţia de preşedinte al ţării până în iuniecând, după decesul său, conducerea ţării a fost asumată de fiul său Bashar Al Assad.

dating sirian

Siria a participat la războaiele arabo-israeliene diniuniecând Israelul a ocupat Înălţimile Golan şi octombrie Forma de guvernământ: republică prezidenţială Şeful statului: preşedintele Bashar Al Assad ales în iulie şi reconfirmat iunie Ministrul de externe: Walid Al Mouallem februarie Partide şi grupări politice: Conform art. Limba oficială: araba Ziua naţională: 17 aprilie obţinerea independenţei de stat Link - uri:.

Ațiputeafiinteresat