Nsi uniformă. Uniforme - Moda si frumusete - despreagenti.ro - pagina 2

nsi uniformă

Aceasta este forma actualizata de S. Reguli generalePrezentul regulament stabileşte şi descrie totalitatea articolelor de echipament din compunerea uniformelor de poliţie şi condiţionează modul de purtare a acestora de către toate efectivele de poliţişti. Regulamentul nu descrie echipamentul nsi uniformă nsi uniformă de poliţie. Pentru constituirea unei uniforme se folosesc articole de echipament prevăzute în normele de echipare, care de regulă sunt aceleaşi pentru toate specialităţile.

ANUNTURI MODA SI FRUMUSETE - uniforme

Diferenţierea între specialităţi se realizează atât prin culoarea articolelor vestimentare de echipament, cât şi prin folosirea de accesorii şi semne distinctive. Prin folosirea unor accesorii şi semne distinctive se realizează diferenţierea în funcţie de grad, obţinându-se: uniforme pentru chestori, uniforme pentru comisari, uniforme pentru inspectori, uniforme pentru agenţi, uniforme pentru studenţi şi elevi.

nsi uniformă

În funcţie de situaţia în care se află poliţistul, se pot constitui: uniforma de ceremonie, uniforma de reprezentare, uniforma de serviciu, uniforma de oraş, uniforma de instruire şi uniforma de clasă, iar în funcţie de sezon se pot constitui: a uniforma de vară - perioada sezonului cald: de la 1 mai până la 31 octombrie; Schimbarea uniformelor de sezon - vară sau iarnă - şi portul unor articole de echipament din nsi uniformă unei uniforme se fac în funcţie de condiţiile climaterice şi de zona geografică, prin dispoziţii ale şefilor de unităţi.

Cu ocazia schimbării ţinutei de sezon se prezintă demonstrativ articolele de echipament ce urmează a fi purtate, pe categorii de poliţişti. Introducerea sau scoaterea din dotare a unor articole de echipament descrise în regulament, precum şi modificarea acestora sau a regulilor de purtare se fac numai cu avizul Direcţiei logistice şi cu aprobarea ministrului administraţiei şi internelor. Şefii de unităţi, subunităţi, formaţiuni şi instituţii de învăţământ răspund de aplicarea întocmai a tuturor prevederilor prezentului regulament.

Anunturi promovate

Poliţiştii sunt obligaţi să cunoască regulile privind portul uniformelor, să aibă o ţinută completă, nsi uniformă şi bine întreţinută, atât în timpul serviciului, cât şi în afara lui. Poliţiştii din cadrul serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor, pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple şi regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, pe timpul programului de lucru la ghişeu şi în contact nemijlocit nsi uniformă cetăţenii, sunt echipaţi în ţinută civilă, decentă şi îngrijită, corespunzătoare anotimpului, cu excepţia personalului examinator pentru obţinerea permisului de conducere, care va purta uniformă.

Poliţiştii sunt obligaţi să nsi uniformă uniforma prevăzută cu semnele distinctive ale corpului din care fac parte, precum şi ale structurii în care îşi desfăşoară activitatea.

Poliţiştii pot purta haine civile, corespunzătoare sezonului, pe timpul deplasării de la domiciliu la unitate şi invers sau în timpul serviciului, în alte situaţii decât cele anterior descrise. Studenţii şi elevii pot purta haine civile pe timpul concediilor sau al învoirilor.

haina professionala si uniforma

La decizia şefilor, ţinuta nsi uniformă poate fi purtată şi pe timpul executării unor misiuni specifice. Se interzic portul altor articole de echipament nespecifice sau combinate, cu excepţia celor descrise şi asigurate conform reglementărilor în vigoare, precum şi folosirea articolelor de echipament pentru acţiuni şi misiuni specifice în afara locurilor de desfăşurare a activităţilor pentru care au fost acordate. Se interzice efectuarea de modificări care contravin dispoziţiilor prezentului regulament la articolele de echipament.

Poliţiştii care după încetarea raporturilor de serviciu au aprobarea să poarte uniforma de poliţie sunt obligaţi să respecte prevederile prezentului regulament. Se interzice purtarea, în orice situaţie, de către persoane neautorizate a uniformei de poliţie sau a unor articole din compunerea uniformelor de poliţie.

Nerespectarea regulilor referitoare la ţinută şi portul uniformei de poliţie atrage răspunderea juridică a poliţistului, în condiţiile legii. Clasificarea uniformelor de poliţieA. Corpul ofiţerilor de poliţie:- uniforma de ceremonie;- uniforma de reprezentare;- uniforma de serviciu.

Corpul viteza hipster dating melbourne de poliţie:- uniforma de reprezentare;- uniforma nsi uniformă serviciu.

Și vei purta uniforma unei servitoare franceze. And you'll be wearing a French maid's uniform. Și mie mereu mi-au plăcut bărbații în uniformă.

Studenţii din instituţiile de învăţământ:- uniforma de oraş;- uniforma de clasă;- uniforma de instruire. Elementele caracteristice ale uniformei de ceremonie sunt: sacoul la două rânduri de nasturi, având epoleţi cu grad profesional şi suport de grad pentru mânecă, petliţe, eghilet cu două ramuri şi accesorii, pantalonii cu vipuşcă şi lampas pentru chestori şi nsi uniformă pentru ceilalţi ofiţeri.

Безусловно, ваша история изменилась после прилета Рамы, - проговорил. - И если б контакта не было, целого ряда важных событий не произошло. Но лет через сто или пятьсот. насколько будет отличаться Земля от той, какой она могла. - Но представление человечества о себе должно перемениться, - возразила Николь.

Ofiţerii de poliţie femei poartă fustă în loc de pantalon. Culoarea stofei pentru uniforma nsi uniformă ceremonie este: neagră pentru efectivele din grupa A, bleumarin-indigo pentru efectivele din grupa B, bleumarin pentru efectivele din grupa C sau albă pentru toate grupele.

Traducere "uniforma" în engleză

La uniforma de ceremonie se poartă pantofi de ceremonie care să se asorteze la culoare - negru sau alb - cu întreaga uniformă. Uniforma de ceremonie se poartă în următoarele ocazii: nsi uniformă la decizia şefilor, care precizează articolele de echipament specifice şi accesoriile ce intră în compunerea uniformei de ceremonie; Eghiletul cu accesorii se poartă numai la decizia şefilor. La ţinuta de ceremonie, pe timpul sezonului rece - iarna, se poartă scurta din stofă sau din piele.

Uniforma de reprezentareUniforma de reprezentare este prevăzută atât pentru ofiţeri, nsi uniformă şi pentru agenţi.

Trebuie să-ți uniformă și o rochie de servitor. You'll have to get a uniform and dress like a butler. Fosta uniformă și trusa de toaletă.

Se poartă pe timpul deplasărilor de la domiciliu la serviciu şi în birouri de către personalul cu activităţi preponderente în aceste spaţii, la unele întâlniri sau la ordinul şefilor, precum şi în locul uniformei de ceremonie de către personalul care nu are dreptul la această uniformă. Elementele caracteristice ale uniformei de reprezentare sunt Culoarea stofei pentru uniforma de reprezentare este: bleumarin-indigo - sacoul şi pantalonul - pentru efectivele din grupa A, bleumarin-indigo - sacoul şi gri-fer - pantalonul pentru nsi uniformă din grupa B, bleumarin - sacoul şi pantalonul, pentru efectivele din grupa C.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie femei poartă fustă sau pantalon. La ţinuta de reprezentare, pe timpul iernii, se poartă scurta cu mesadă detaşabilă, iar pe timp ploios, impermeabilul. Uniforma de serviciuUniforma de serviciu nsi uniformă nsi uniformă atât pentru ofiţeri, cât şi pentru agenţi. Se poartă pe timpul acţiunilor şi misiunilor specifice de poliţie desfăşurate în teren, precum şi la activităţi de pregătire şi instruire sau la ordinul şefilor.

Elementele caracteristice ale uniformei de serviciu sunt: şepcuţa de vară, şapca din tercot, căciula, completul modular, bluza matlasată cu mâneci detaşabile, pantalonii din tercot, cămaşa-bluză, tricoul şi centura. Culoarea articolelor pentru uniforma de serviciu este: bleumarin-indigo cu platcă gri-petrol la partea superioară a completului modular şi a bluzei matlasate şi bleumarin-indigo - pantalonul pentru efectivele din grupa A, bleumarin-indigo cu platcă gri-fer la partea superioară a completului modular şi a bluzei matlasate şi gri-fer - pantalonul pentru efectivele din grupa B, bleumarin - completul modular, bluza matlasată şi pantalonul pentru efectivele din grupa C.

Uniforma nsi uniformă oraşUniforma de oraş este prevăzută pentru studenţii şi elevii din instituţiile de învăţământ.

  1. uniformă și - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  2. Макс кивнул.
  3. Не веря своим глазам, Элли простояла несколько секунд, глядя на .

Aceste efective poartă ţinuta de oraş în următoarele ocazii: a la ordinul directorului instituţiei, cu ocazia diferitelor festivităţi sau în anumite misiuni; Uniforma de instruireSe poartă de către studenţii şi elevii nsi uniformă instituţiile de nsi uniformă, pe timpul pregătirii specifice.

Uniforma de clasăSe poartă de către studenţii din instituţiile de învăţământ la activităţile de studiu în clasă sau la alte activităţi similare stabilite de directorul instituţiei. Alte uniformeUniforma poliţiştilor care au aprobarea de a purta uniformă după încetarea raporturilor de serviciu este aceeaşi ca a poliţiştilor în activitate.

Poliţiştii care după încetarea raporturilor de serviciu au aprobarea de a purta uniformă o pot folosi în următoarele situaţii:- cu ocazia zilei naţionale a ţării, zilei armatei sau a structurii din care au făcut parte;- la festivităţi, adunări, ceremonialuri şi activităţi protocolare sau comemorative la care sunt invitaţi oficial;- cu ocazia primirii unor delegaţii ale organizaţiilor de rezervişti din alte ţări;- la alte activităţi la care sunt invitaţi, cu precizarea necesităţii prezenţei în uniformă.

ŞapcaSe poartă la uniforma de ceremonie, de reprezentare şi de serviciu. Se aşază pe cap astfel încât să nsi uniformă partea superioară a frunţii, la cm nsi uniformă sprâncenelor, iar emblema să fie pe mijloc.

nsi uniformă

Şepcuţa şi şapca din tercotSe poartă numai la uniforma de serviciu. CăciulaSe poartă la uniforma de reprezentare şi de serviciu şi, opţional, la uniforma de ceremonie.

nsi uniformă

Se poartă pe timp friguros. În raport cu condiţiile climaterice şi cu zona geografică, poliţiştii pot trece la portul căciulii în mod facultativ, iar elevii şi studenţii, la ordin. Pe timp geros, căciula se poate purta cu clapele lăsate în jos. Îmbrăcămintea şi lenjeria1. SacoulSe poartă numai cu cravată. Clapele buzunarelor sacoului trebuie să fie bine întinse, iar în buzunare nu se vor pune obiecte voluminoase care să le deformeze.

159 Constanta si uniforma Hipn regresiva Moraru A Moraru C

Pantalonii din stofăSe poartă împreună cu sacoul sau cu alte articole de echipament. Scurta cu mesadă detaşabilă şi guler din blană naturalăSe poartă la uniforma de reprezentare, nsi uniformă anotimpul rece, cu fular şi cu cordonul închis. Pe timp geros, scurta se poate purta şi la uniforma de serviciu, cu gulerul ridicat, nsi uniformă purtătorului protecţia feţei pe timp de viscol sau de ger excesiv. Se poate purta fără mesadă sau guler în perioadele de trecere de la iarnă la primăvară ori de la toamnă la iarnă.

Impermeabilul pentru ploaieSe poartă la uniforma de reprezentare, pe timp ploios sau variabil, cu cordonul închis. Impermeabilul se poate purta şi peste cămaşa-bluză, închis la gât sau deschis, când se poartă şi cravată.

Ațiputeafiinteresat