Rutgers dating,

rutgers dating

rutgers dating

Pinguinii Adelie călătoresc ore sau chiar zile întregi în căutarea hranei. Problema o constituie faptul că, odată ce păsările îşi încep călătoriile subacvatice, este aproape imposibil pentru cercetători să afle cu ce pericole se confruntă acestea.

rutgers dating

De aceea, Fraser, împreună cu oceanografii Alex Kahl şi Oscar Schofield, de la Rutgers University, au apelat la roboţi autonomi pentru a putea urmări pinguinii pe tot parcursul călătoriilor. Timp de un deceniu, Fraser a ataşat mai multor pinguini echipamente radio, pentru a-i putea monitoriza.

rutgers dating

Cu toate acestea, aparatura necesară pentru a afla daca în apele respective există alge sau krill nu a putut fi folosită pe un pinguin, din cauza greutăţii prea mari.

Schofield, pe de altă parte folosea de ani de zile roboţi subacvatici autonomi rutgers dating a aduna date din ocean.

rutgers dating

ÎnFraser şi Schofield lupta meciului întâlnit pentru a afla dacă ar putea programa roboţii să colecteze informaţii privind prezenţa sau absenţa algelor ori a crustaceelor în canioanele subacvatice.

Dispozitivele trimise au înregistrat existenţa unor alge microscopice cu rutgers dating se hrănesc crustaceele; specialiştii au dedus că pinguinii Adelie frecventează aceste locuri pentru a se hrăni.

  • Dating evenimente în dallas
  • Я чувствую себя таким бесполезным.
  • Наш маршрут проляжет в этой части круга.

Ațiputeafiinteresat