Snapchat dating

snapchat dating

Publicitate politică General Information We want Snapchatters to have fun and to be safe, and those goals drive our Advertising Policies. Advertisers must be honest about the products, services, and content their ads promote; they must avoid content that misleads, deceives, or offends; and they must never compromise our users' privacy.

These Advertising Policies apply to all în irlanda served by Snap. The paid promotion of products or services on the Snap platform other than through ads served by Snap must snapchat dating comply snapchat dating these Advertising Policies. We may update our terms, policies, and guidelines from time to time, so please check in and review them regularly. They're also responsible for ensuring that their ads comply with all applicable laws, statutes, ordinances, rules, public order rules, industry codes, and regulations in each geographic area where the ads will run.

Ads for certain products or services may not be targeted on the basis of gender, age, or location. All ads must meet high quality and editorial standards.

Era cuplurilor formate pe Tinder. Ce va aduce nou aplicația de dating Facebook

Please visit the Specs and Creative Guidelines section of our Business Help Center snapchat dating the technical and creative specifications for each of our ad products. Our users may share ads with others or save ads to their devices. They may use any of the tools and features we make available in Snapchat to apply captions, drawings, filters, or other creative elements to the ad or, if you run ads in the Audience Network, they may use any tools and features made available where the ad is run.

Age-targeted ads can be shared within Snapchat with Snapchatters of any age.

Snap Advertising Policies

To find out if you can restrict ad sharing and ad saving for your ads within Snapchat, please contact your account representative or visit our Business Help Center. All ads are subject to our review and approval. We reserve the right to reject or remove any ad in our sole discretion for any reason, including in response to user feedback.

We also reserve the right to request modifications to any ad, to require factual substantiation for any claim made in an ad, or snapchat dating require documents evidencing that you hold any license or authorization which may be required in connection with your ad.

Snap may suspend or terminate accounts snapchat dating to businesses or individuals who violate our Advertising Policies. General Requirements Snapchat dating Toate dezvăluirile necesare de informații, derogările și avertismentele din reclame trebuie să fie clare și vizibile.

Colectarea și utilizarea datelor Reclamele nu pot colecta informații despre originea rasială sau etnică, opinia politică, convingerile religioase sau filosofice, calitatea de membru al sindicatelor, sănătatea, viața sexuală sau istoricul medical.

dating de artă marțială care este legea privind dating un minor în florida

Politica de confidențialitate a agentului publicitar trebuie să fie disponibilă atunci când sunt colectate orice fel de informații personale. Informațiile personale trebuie colectate și procesate snapchat dating condiții de snapchat dating. Reclamele care conving snapchat dating să furnizeze informații cu caracter snapchat dating folosind pretexte false sunt interzise. Reclamele nu trebuie să precizeze sau să presupună cunoașterea datelor personale, a informațiilor sensibile, a activității online sau a locației precise a unui utilizator.

Conținut care încalcă alte drepturi Reclamele nu trebuie să încalce drepturile de proprietate intelectuală, confidențialitatea, publicitatea sau alte drepturi legale ale unei persoane sau entități.

Agenții de publicitate trebuie să dețină toate drepturile și permisiunile asupra tuturor elementelor din reclamele lor. Reclamele nu pot include numele, asemănarea inclusiv persoane care seamănă fizicvocii inclusiv persoane cu voce asemănătoare sau alte trăsături de identificare ale unei persoane, fără consimțământul acesteia.

Următoarele sunt interzise: Reclamele la produse sau servicii folosite în principal pentru a încălca drepturile de proprietate intelectuală ale altora, cum ar fi cele destinate să eludeze mecanismele de protecție a drepturilor de autor de exemplu, software-ul sau decodificatoarele de semnal prin snapchat dating. Reclamele la produsele sau serviciile dedicate în principal vânzării de produse contrafăcute, cum ar fi imitații de creații de designer sau de produse cu licență oficială.

Reclamele la produse sau servicii cu mărturii false sau utilizarea de vedete. Dacă credeți că drepturile dvs. Alternativ, titularii de drepturi și agenții lor pot raporta o posibilă încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală către Snap aici.

Tratăm cu seriozitate toate aceste rapoarte.

mă întâlnesc cu un ratat am întâlnit o fată timp de 2 săptămâni

Referiri la Snap Reclamele nu pot sugera nicio afiliere sau recomandare făcută de Snap sau de produsele sale. Acest lucru înseamnă că reclamele snapchat dating trebuie să folosească nicio marcă înregistrată deținută de Snap, Bitmoji sau reprezentări ale interfeței Snapchat, cu excepția celor permise de Regulile de utilizare a brandului Snapchat sau de Regulile de utilizare a brandului Bitmoji.

Reclamele nu pot conține variații modificate sau similare într-un mod extrem de similar cu o altă marcă înregistrată deținută de Snap. Promoții Promoțiile desfășurate pe Snapchat fac obiectul Regulilor de promovare Snap.

Prohibited Content Conținut nepotrivit Reclamele snapchat dating încurajează un comportament necinstit inteligent dating denver exemplu, reclamele pentru cărți de identitate false, plagiat, servicii de scriere de eseuri.

Reclamele care se adresează sau sunt destinate în mod special copiilor sub vârsta de 13 snapchat dating. Reclame care ar putea fi considerate nepotrivite din punct de vedere cultural în locația vizată. Reclame conținând vulgarități sau gesturi obscene. Reclame care includ nuditate cu excepția alăptării în anumite circumstanțeconținut de natură sexuală, obiectificarea sexelor sau imagini sugestive sexual. Reclame pentru produse și servicii pentru adulți, inclusiv cluburi striptease, servicii de escortă și magazine de specialitate pentru produse pentru adulți.

Reclame care promovează țigările inclusiv țigările electronicetrabucurile, produsele de vapare, tutunul, nicotina sau alte produse similare, de orice fel.

dating pentru toată lumea merită să încercați dating internet

Reclame direcționate spre țări care fac obiectul sancțiunilor comerciale impuse de S. Reclame care încurajează activități, comportamente, produse sau operațiuni ilegale. Reclame care descriu utilizarea de droguri sau consumul excesiv și iresponsabil de alcool.

Reclame care promovează comerțul ilegal cu specii sălbatice sau cu produse și servicii derivate din specii pe cale de dispariție sau amenințate. Reclame care au ca scop șocarea utilizatorului.

cerbung patchmaking partea 28 5sos dating istoric

Reclame care încurajează violența sau care descriu un gen de violență hiper-realistă. Reclame care încurajează realizarea de Snap-uri în timp ce conduceți sau alt tip de comportamente periculoase. Reclame care promovează vânzarea de arme de foc, arme, muniție sau accesorii ale acestora.

Reclame care solicită participarea utilizatorului la litigii. Conținut înșelător Reclame care sunt înșelătoare sau false, inclusiv afirmații, oferte, funcționalități sau practici comerciale care induc în eroare.

Snapchat Dating Site

Reclame care conțin apeluri la acțiune înșelătoare sau care duc la pagini de destinație care nu au legătură cu marca sau conținutul reclamei. Practicile de camuflare cloakingrestricționarea în orice mod a accesului la pagina de destinație sau modificările aduse conținutului URL după trimitere, în încercarea de a eluda evaluările.

Calitate îndoielnică sau experiențe neplăcute Reclame care duc către pagini de destinație nefuncționale sau pagini de destinație cu conținut neașteptat sau perturbator pentru utilizatori, inclusiv pagini de hobby dating uk care încearcă să snapchat dating fișiere în mod snapchat dating.

Reclame care duc către pagini de destinație care includ în principal snapchat dating nerelevant sau reclame de slabă calitate, respectiv în care conținutul este prezentat pe larg, astfel încât să includă conținut snapchat dating sau reclame de slabă calitate. Conținut ce promovează ura sau discriminarea Reclame care denaturează, degradează, discriminează sau manifestă ură față de o anumită rasă, etnie, cultură, țară, credință, origine națională, vârstă, orientare sexuală, sex, identitate sau expresie de gen, handicap, condiție sau față de orice membru al unei clase protejate.

Reclame care promovează hărțuirea sau agresiunea. Industry-Specific Requirements Servicii de dating la scară largă Reclamele pentru serviciile de dating trebuie să fie direcționate către persoanele peste 18 ani și nu trebuie să fie provocatoare, de natură evident sexuală sau să facă referire la un tip remunerat de însoțire sau companie.

Război de sexting și dating: Tinder se inspiră de la Snapchat pentru Momente… deosebite

Toate persoanele incluse în reclamele pentru serviciile de dating trebuie să nu fie sau să nu pară a fi prea tinere pentru snapchat dating utiliza serviciul. Snap nu permite reclamele care promovează sau pun într-o lumină pozitivă infidelitatea. Alcool Reclamele care promovează sau fac referire la produsele alcoolice trebuie: Să nu fie direcționate sau să atragă cu predilecție persoanele care nu au împlinit vârsta legală conform legilor aplicabile pe teritoriul unde va fi difuzată reclama.

Să nu încurajeze sau să descrie consumul excesiv sau iresponsabil de alcool. Să nu exploateze o persoană care este sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Să nu prezinte alcoolul într-o lumină favorabilă sau să prezinte incorect efectele consumului de alcool. Să nu asocieze consumul de alcool cu conducerea unui vehicul sau cu alte activități care necesită un anumit grad de snapchat dating sau de coordonare fizică, respectiv cu orice comportament ilegal.

Ațiputeafiinteresat