Trei datorii,

Nicuşor Dan, despre centrele de vaccinare: Cred că este nevoie ca acea Am pierdut foarte mult timp cu asta.

Primăria București are conturile blocate pentru datorii de 3 miliarde de lei.

Conturile noastre sunt încă blocate pentru investiţii", a declarat Nicuşor Dan, marţi seară, la B1 Tv. El a explicat că Facultatea de Drept, împreună cu doi privaţi, este moştenitoarea unui mare profesor din perioada interbelică, având un teren care este spaţiu verde în zona Poligrafiei.

Ei împreună să construiască - n.

Ar fi a doua mişcare de acest gen, iar precedenta a dus pe zero gruparea "câinilor". Toată lumea la Dinamo a negat varianta, iar Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, chiar susţine că oameni de afaceri puternici sunt gata să vină alături de echipă. Până la eventuala completarea a dosarului, clubul s-ar putea trezi cu o mulţime de reclamaţii la FIFA şi la FRF, ceea ce nu le-ar face viaţa mai uşoară dinamoviştilor.

Deci profesorul de la Facultatea de Drept a lăsat o parte din moştenire facultăţii şi o parte familiei lui, trei datorii descendenţii au vândut la nişte cumpărători, persoane fizice. Sunt două persoane fizice, doamna Lucia Cherecheş este una dintre ele.

Ei trei împreună s-au dus în instanţă şi au cerut ca Primăria să le dea voie să construiască pe acel spaţiu trei datorii blocuri de cinci etaje", a relatat Nicuşor Dan. El a spus că în acel proces a intervenit, ca preşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, şi a intervenit şi Eco-Civica, iar procesul s-a mutat la Alba Iulia.

A fost un litigiu administrativ. După aceea, a mai fost un proces de care n-am ştiut, pe care Primăria l-a pierdut şi instanţa, Înalta Curte, a spus că oamenii aceia nu pot să folosească terenul ca spaţiu verde, trebuie să plătească Primăria, trei datorii fiecare lună, Şi banii ăştia s-au adunat şi au devenit 25 de milioane de lei", a explicat primarul general.

Nicuşor Dan a precizat că este vorba despre un spaţiu verde neamenajat. Şi mai sunt încă câţiva, sunt în momentul ăsta 40 de milioane.

trei datorii

Până când plătim cele 40 trei datorii milioane nu putem iloilo dating site plătim bani pentru investiţii.

Putem să plătim salarii, putem să plătim alte cheltuieli curente, dar nu putem să plătim investiţii şi asta e foarte neplăcut", a susţinut Nicuşor Dan.

El a adăugat că 40 de milioane de lei nu reprezintă "o sumă aşa de mare" la nivelul bugetului Bucureştiului.

trei datorii

Am făcut azi o vizită la ministrul de Finanţe şi modul în care aş dori să rezolvăm, bineînţeles că pentru asta avem trei datorii de ajutorul Trei datorii de Finanţe şi deci al Guvernului, şi de acordul Consiliului General, modul de rezolvare a acestei situaţii, care e un blocaj, ar fi să asumăm ca pentrudin banii pe care-i primim de la bugetul naţional şi banii pe care-i colectăm noi din diverse taxe să acoperim chetuieile de funcţionare şi să ne plătim şi datoriile, asta este pentruşi cu acceptul Ministerului de Finanţe să ridicăm nivelul de îndatorare - noi avem marele avantaj că suntem foarte puţin în datoraţi pe termen mediu şi lung, în comparaţie cu oraşele occidentale - deci ne putem împrumuta, dacă ne dă voie Ministerul de Finanţe", a explicat Dan.

El a menţionat că ministrul Alexandru Nazare i-a spus să facă solicitările în scris pentru a primi un punct de vedere. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe trei datorii noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

trei datorii

Ațiputeafiinteresat