Beta treces, Cum să retrogradați iOS 14 Beta la iOS 13

beta treces

Introduceți codul de acces al dispozitivului și apăsați pe Dezactivare. Conectați iPhone-ul la computer: utilizați un cablu adecvat pentru a conecta iPhone-ul la computerul Mac sau Windows. Pe Mac care rulează Mojave sau o versiune anterioară sau un computer cu sistem de operare Windows, deschideți iTunes.

rugby fani dating enfp infp dating

Localizați-vă beta treces în bara laterală stângă a Finder-ului, îl veți vedea în Locații. Pe iTunes, faceți clic pe pictograma minusculă iPhone. Dacă vi se solicită, faceți clic pe Trust inside Finder.

Cum să retrogradați iOS 14 Beta la iOS 13

Acum atingeți Trust pe iPhone și introduceți parola. Puneți dispozitivul în modul de recuperare: pașii diferă pentru diferite seturi de iPhone. Urmați acest ghid pentru pași detaliați. Pe scurt, iată o recapitulare.

Pe iPhone 8 sau mai târziu: Într -o succesiune rapidă, apăsați și eliberați Volume Up buton, apoi Volum în jos butonul, apoi apăsați și mențineți dreapta butonul lateral chiar beta treces după ce apare logo - ul Apple și veți vedea ecranul modul Recuperare.

3 way dating lauren pope dating site- ul

Lăsați-le când vedeți ecranul modului de recuperare Pe iPhone 6s beta treces versiunile anterioare: Țineți apăsat butonul de pornire și butonul Acasă. Lăsați-le când vă aflați pe ecranul modului de recuperare Beta treces sau iTunes vă vor informa că a detectat un dispozitiv în modul de recuperare. Acum, selectați Restaurare iPhone.

Cum se dezinstalează o versiune beta de software iOS

Se va deschide o nouă fereastră. Găsiți fișierul IPSW pe care l-ați descărcat la pasul 1. Faceți clic pentru a o selecta, apoi faceți clic pe Deschidere.

dating strategia site- ului transwoman dating site

Veți vedea un pop-up care vă solicită confirmarea. Citiți-l și faceți clic pe Restaurare. Va descărca fișierul.

Comutați între versiunea stabilă, versiunea beta și cea de dezvoltare

Nu va trebui să utilizați fișierul IPWS. Asta e bine.

aplicații populare de întâlniri toronto datând un tip cu negi genitale

Cu toate acestea, puteți face clic și pe Anulare din fereastra pop-up sau deconectați și reinstalați iPhone-ul. Apoi, veți vedea un ecran similar cu imaginea de deasupra acestei note.

viteză dating evanston il candy bar speed​​ dating

După aceea, urmați pasul 7. Lăsați computerul să termine lucrarea: va dura ceva timp până se va finaliza procesul.

shia dating online dating evenimente rotherham

Veți vedea starea pe Mac sau PC. Ecranul iPhone va afișa, de asemenea, beta treces Apple cu o bară de progres. Pentru a evita deconectarea accidentală, asigurați-vă că iPhone-ul este așezat corect și că nu există mișcări inutile.

Cum să reveniți la iOS 13 de pe versiunea beta a iOS 14 sau iPadOS 14

După finalizarea procesului, iPhone-ul va reporni. Veți vedea ecranul de configurare beta treces treces iPhone-ul dvs. Proces de configurare : pe ecranul de aplicații și date, aveți opțiuni și anume: Restabiliți din iCloud Backup: dacă aveți o copie de rezervă iCloud, alegeți acest lucru și continuați Restaurare de pe Mac sau PC: Dacă aveți o copie de rezervă locală, atingeți această opțiune.

Acum, conectați-vă telefonul la computer și localizați-l.

iOS 13 Public Beta 2 \u0026 iOS 13 Developer Beta 3 RE-Release - What’s New ?

Faceți clic pe Beta treces, dacă vi se solicită. Faceți clic pe Restaurare din această copie de rezervă, selectați fișierul de rezervă arhivat și faceți clic pe Continuare sau Restaurare. Dacă copia de rezervă a fost criptată, introduceți parola de criptare. Transfer direct de pe iPhone: dacă dețineți personal un alt iPhone, utilizați această opțiune pentru a transfera date Mutați date de pe Android: transferați sau obțineți aplicații și majoritatea conținutului de pe Android pe iPhone Nu transferați aplicații și date: aceasta va configura iPhone-ul ca nou.

  1. Cum să retrogradați iOS 14 Beta la iOS 13
  2. Cum să reveniți la iOS 13 din versiunea beta a iOS 14 sau iPadOS 14 | ITIGIC

Vă puteți conecta cu ID-ul dvs. Apple și puteți descărca din nou toate aplicațiile.

IOS 13: cum se instalează versiunea beta și care sunt principalele caracteristici noi?

Toate abonamentele dvs. De asemenea, veți primi toate datele din iCloud cum ar fi contactele, mesajele, iCloud Photos, marcajele etc. Sper că acest ghid extins pentru degradarea iOS 14 și reinstalarea iOS 13 a fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne întrebați în comentariile de mai jos. S-ar putea sa-ti placa si.

Ațiputeafiinteresat