Dating asemănătoare

Topul aplicatiilor de dating din Romania, anul acesta

Facebook lanseaza o aplicatie de dating asemanatoare cu Tinder de august 8,pm Vizualizări Distribuie Tweet Trimite cuiva Introducerea unei secțiuni de dating în aplicație este un pas, desi in premiera, normal pentru cea mai accesata retea de socializare.

northampton speed​​ dating

Acum știm cum va arata, si functiona aceasta. Se pare că Facebook se reintoarce de unde a plecat.

sfaturi pentru întâlnirea unui om de armată

Legenda spune că Mark Zuckerberg și ceilalti dezvoltatori au creat sistemul pentru a putea merge la mai multe date-uri cu fetele de la universitate. Cu toate acestea, întregul concept s-a dezvoltat atât de rapid încât, în ianuarieexistau mai mult de 2,2 miliarde de utilizatori activi pe platformă. Iar acest lucru si-a atins scopul: sa creeze relatii intre dating asemănătoare, fie ca sunt de prietenie, sef-angajat, sa tina conectati membrii familie, si, mai nou, relatii de dragoste.

viteza datând sedona

Dating asemănătoare urmă cu aproximativ 2 luni, la conferința F8 Developer, Facebook a anunțat că lucrează deja la un concept și că utilizatorii vor putea curand să folosească fila pentru dating care va fi disponibila in aplicatiile de iOS si android. Totusi, Jane Manchun Wong a reușit să realizeze o variantă internă de testare a serviciului, și nu s-a temut să posteze cateva capturi de ecran.

site- ul de dating fără e- mail

Sursa: twitter Facebook susține că versiunea curentă este doar pentru testare și nu pentru crearea unor relații mai apropiate între angajați platformei.

Sursa: Slashgear Facebook Dating va include o ul evreiesc mitzvah mult mai asemănătoare cu Tinder. Similitudinile cu aplicațiile deja existente pe piață nu ar trebui să fie greu de identificat.

care dating piper perabo

O secțiune plină de Evenimente la care participă sau poate participă utilizatorul este disponibilă sub dating asemănătoare profil. Utilizatorul poate să schimbe detaliile profilului lor de dating, să vadă persoanele cărora le-a fost asociat dating asemănătoare fiind Interesat ă și să converseze.

pisici dating online

Sursa: iMagazin.

Ațiputeafiinteresat