Obținerea dărâmăturii

obținerea dărâmăturii

bun- uri bune de dating scrie ups

Publicat: Actualizat: Un român și un macedonean au murit după ce au fost prinși sub dărâmături. Român mort în Italia, prins sub dărâmături în timp ce colegii pregăteau demolarea unei clădiri ANSA Nenorocirea a avut loc sâmbătă după-amiază, pe un șantier din centrul istoric al oraşului, unde echipe de muncitori obținerea dărâmăturii la renovarea cădirilor afectate de cutremurul din Din primele informații, muncitorii pregăteau obținerea dărâmăturii unei clădiri, când unul dintre zidurile imobilului s-a prăbușit.

fun flirty dating profil

Se pare că un element portant al casei, care probabil a fost atins în timpul pregătirii demolării, ar fi cedat. Doar trei dintre cei cinci muncitori au reușit să scape cu bine.

mario kart 8

Ceilalți doi, un român și un macedonean, au fost îngropați de vii sub dărâmături. Citește și: Un zid s-a prăbușit peste un muncitor, pe platforma industrială Săvinești. Pompierii încearcă să-l salveze Video ANSA Imediat, la fața locului au intervenit mai multe echipe de pompieri și voluntari, pentru a-i scoate pe cei doi muncitori de sub casa prăbușită.

mulțumesc profilul roy dating

Inițial, salvatorii sperau să-i poată scoate în viață, mai ales că până la un anumit moment, puteau fi auziți cum cer ajutor. ANSA Operațiunea a fost îngreunată pentru că au fost nevoiți să asigure mai întâi zona, evitând astfel ca și alte ziduri să se prăbușească.

Românul de 42 de ani și colegul lui au murit sub dărâmături Din păcate, pentru românul de 42 de ani și colegul lui obținerea dărâmăturii nu s-a mai putut face nimic.

viteza dating hoboken

Cei doi ar fi fost prinși în partea cea mai joasă a clădirii, unde se afla un fel obținerea dărâmăturii cramă pentru vinuri. ANSA Aseară, în jurul orei O altă tragedie care pune sub semnul întrebării lipsa măsurilor de prevenție și a controalelor.

cupidon spațiu de viteză dating

Deputatul Partidului Democrat Obținerea dărâmăturii Pezzopane a cerut "clarificarea acestui episod dramatic", subliniind că "reconstrucția în zonă trebuie să continue cu siguranță maximă pentru muncitori".

Ațiputeafiinteresat