Temple taipei

Arhivă de fotografii şi secvenţe video

temple taipei

Tabloul de bord al donatorilor este locul în care donatorii au acces personal la istoricul de oferire, profilul donatorului, chitanțele, gestionarea abonamentelor și multe altele. Odată ce donatorul și-a validat accesul prin validarea adresei de e-mailvizitând Tabloul de bord al donatorilor pagina le oferă acces la toate caracteristicile tabloului de bord al donatorului. Când un donator încarcă mai întâi tabloul de bord, acesta vede o vizualizare la nivel înalt a tuturor informațiilor relevante pentru profilul lor de donator de pe site.

Dacă adresa de e-mail setată ca primară pe cont are o imagine Gravatar asociată, aceasta va fi afișată temple taipei stânga sus a Tabloului de bord. În fila principală a tabloului de bord, donatorul vede o imagine de ansamblu la nivel înalt a istoricului oferirii lor în prima casetă și câteva donații recente sub aceasta.

temple taipei

Pentru un istoric mai amplu al donațiilor, donatorii pot verifica Istoricul donațiilor filă, care prezintă capacitatea de a parcurge toate donațiile din istoria lor.

The Editează profilul fila permite donatorilor să își actualizeze informațiile, cum ar fi adresa, e-mailurile și dacă preferă sau nu să fie anonimi în partea frontală a site-ului.

temple taipei

Pe Donații recurenteveți vedea o listă cu toate abonamentele, precum și opțiuni pentru fiecare. Donatorii pot vizualiza chitanțele pentru fiecare, pot actualiza informațiile de plată și pot anula abonamentul.

temple taipei

The Incasari anuale fila permite donatorilor să acceseze și să descarce chitanțele lor anuale în scopuri fiscale și alte evidențe. Temple taipei aveți întrebări specifice despre contul dvs.

temple taipei

TOVP, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la fundraising tovp. Pentru istoricul donațiilor anterior, temple taipei la fundraising tovp.

temple taipei

Fiecare pagină de donație individuală vă va îndruma către opțiunile de plată pentru acea campanie în funcție de locația dvs. Card de credit sau debit PayPal Debit direct de la bancă Transfer bancar și transfer bancar Verificare personala.

Acest oraș modern este renumit pentru clădirea Taipeiprecum și cluburi de lux și restaurante fine.

Ațiputeafiinteresat